Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK
0 Your Handlekurv

Om Armygear.com

Armygear.com er idag en etablert aktør i salg av profesjonelt utstyr til proffesjonelle brukere i Norge. Våre kunder er blant annet soldater i inn- og utland, forsvaret, politi, fengselsvesen, vektere og annet sikkerhetspersonell.

Armygear.com har hovedkontor og lager i Oslo. Vi har ingen butikk på gateplan, men showroom og bemannet lager som sikrer rask betjening av ordre og kunder. På grunn av mange av produktene vi fører og den spredte geografiske plasseringen av våre primære kundergrupper, er det ikke hensiktsmessig for oss å ha en regulær butikk. Vi kan bedre behandle våre kunder med servicetelefon, oppdaterte og funksjonsrike hjemmesider.

I motsetning til enkelte av våre konkurrenter og andre "tradisjonelle" nettbutikker, lagerfører vi de fleste varene i vårt sortiment. Dette skal sikre god leveringsdyktighet og rask service for våre kunder.

Firmainformasjon:
Armygear.com (Driftes av Rigg AS Gruppen)
Orgnr.: 984 225 040 MVA
Kontoradresse: Arnljot Gellinesvei 3, 0657 Oslo, Norway.
E-post: post@armygear.com
Telefon: (+47) 21986030
Kontonr.: 6074.06.79387

Forsvarets leverandør ID: 113215